Home > Games > Strategy > Castle Clash: Regu Royale
Castle Clash: Regu Royale APK

Castle Clash: Regu Royale

Size:597M

4.3

- 1000000+ Installs -

Promotional Video / Screenshot of Castle Clash: Regu Royale

  • Castle Clash: Regu RoyaleScreenshot
  • Castle Clash: Regu RoyaleScreenshot 1
  • Castle Clash: Regu RoyaleScreenshot 2
  • Castle Clash: Regu RoyaleScreenshot 3
  • Castle Clash: Regu RoyaleScreenshot 4
  • Castle Clash: Regu RoyaleScreenshot 5
  • Castle Clash: Regu RoyaleScreenshot 6
  • Castle Clash: Regu RoyaleScreenshot 7
  • Castle Clash: Regu RoyaleScreenshot 8
  • Castle Clash: Regu RoyaleScreenshot 9
  • Castle Clash: Regu RoyaleScreenshot 10
  • Castle Clash: Regu RoyaleScreenshot 11
  • Castle Clash: Regu RoyaleScreenshot 12
  • Castle Clash: Regu RoyaleScreenshot 13
  • Castle Clash: Regu RoyaleScreenshot 14
  • Castle Clash: Regu RoyaleScreenshot 15
  • Castle Clash: Regu RoyaleScreenshot 16
  • Castle Clash: Regu RoyaleScreenshot 17
  • Castle Clash: Regu RoyaleScreenshot 18
  • Castle Clash: Regu RoyaleScreenshot 19
  • Castle Clash: Regu RoyaleScreenshot 20
  • Castle Clash: Regu RoyaleScreenshot 21

Description of Castle Clash: Regu Royale

Strategi battle terbaik! Pimpin Pahlawan, Bangun Kastil, dan maju bertempur!

●●● Susun pasukanmu agar Clash tambah seru dan menarik! ●●●

Castle Clash adalah game yang epik, penuh dengan strategi cepat dan pertarungan menarik! Berjuang untuk menjadi Panglima Perang terbaik di dunia, rekrut Hero perkasa untuk memimpin pasukan fantasimu, uji strategimu di fitur Penjara dan Penjarahan, dan masih banyak lagi!

Kini terdapat lebih banyak cara untuk memodifikasi Hero-mu! Ubah tampilan mereka dengan Skin Hero! Tingkakan kekuatan Hero dengan Peralatan unik dan buat kombinasi

sihir dan karakteristik untuk Peralatan barumu!

Dengan lebih dari 100 juta pemain di dunia, pasti selalu ada lawan untukmu!

Kini tersedia dalam bahasa Prancis, Jerman, Spanyol, Italia, Rusia, Jepang, dan Korea.

Fitur Game:

* Bangun benteng yang tak terkalahkan!

* Buat pasukanmu dari berbagai pilihan unit!

* Kumpulkan dan evolusikan berbagai Hero perkasa!

* Perkuat Peralatan unik dengan sihir dan karakteristik khusus untuk membuka lebih banyak keahlian!

* Ubah tampilan Hero-mu dengan Skin Hero yang cantik!

* Berteman dengan Peliharaan yang lucu!

* Rakit hero favorit untuk Bentrokan Pasukan!

* Gabung ke Perseteruan Benteng untuk bersenang-senang antar regu!

* Tantang para bos yang menyeramkan bersama teman dari seluruh dunia!

*Lebih banyak mode co-op dan PvP daripada game mobile lainnya!

Catatan: game ini membutuhkan koneksi internet.

Kunjungi Facebook kami di:https://www.facebook.com/CastleClashID/

Terima kasih atas dukungannya!The best battle strategy! Lead Heroes, Build Castles, and fight!

●●● Arrange your troops to make Clash even more exciting and interesting! ●●●

Castle Clash is an epic game, full of fast strategy and exciting battles! Fight to become the best Warlord in the world, recruit mighty Heroes to lead your fantasy army, put your strategy to the test in the Prison and Loot features, and much more!

Now there are even more ways to modify your Hero! Change their appearance with Skin Hero! Increase Hero power with unique Equipment and make combinations

magic and characteristics for your new Equipment!

With over 100 million players in the world, there is always an opponent for you!

Now available in French, German, Spanish, Italian, Russian, Japanese and Korean.

Game Features:

* Build an invincible fortress!

* Create your army from a wide selection of units!

* Collect and evolve various mighty Heroes!

* Power up unique Equipment with special magic and characteristics to unlock more skills!

* Change the appearance of your Hero with a beautiful Hero Skin!

* Make friends with cute Pets!

* Assemble your favorite heroes for the Clash of Troops!

* Join Fortress Battles for fun between squads!

* Challenge scary bosses with friends from all over the world!

* More co-op and PvP modes than any other mobile game!

Note: this game requires an internet connection.

Visit our Facebook at: https: //www.facebook.com/CastleClashID/

Thank you for your support!

Read more

More Information Of Castle Clash: Regu Royale

lable: Strategy - Games Current Version:1.8.2 Publish Date:2021-08-09 Developer:IGG.COM

User Reviews

8.2
REVIEWS:13458
5
4
3
2
1

What's new with you? Please tell everyone.

Post
Mr. Luxury 2016-02-05

103
anjinglah nih game peniru castle clash legend saya kira dsni lebih baik drpda castle lclash legend taunya lebih sial masa wish pake gem dapat ordinary??? somplak ga sih mending main yg aslinya aja lebih lucky
probo rahadianto 2016-07-28

78
Installed this through a scam There is this website that offer pokemon go coins. It say we can get the coins if we installed this app. Lie. So I have to rate this app one star for collaborated with that scum website lying to people.
seagate redlovers 2016-07-18

53
Rawk the game of the year Best graphic animation. IGG bagi hero Dracax dong buat babyskull ID. 275982694. Thanks before yah
MFTSenpai 2020-03-19

51
Its a great game all and all, but one problem,its to much PAY TO WIN.Like i could spend a few bucks and advanced 10 x more then my friend with no money, likd it isnt fair.
Ahiung Lim 2016-10-04

37
Improvisasi/Improvement 1. Pergunakan pahlawan hijau biru. (make use of blue & green heroes, not just sit in tower)2. Dapat memerintah pahlawan setiap 10 detik. (Able to command hero to attack specific spot every 10 secs for example)3. Pahlawan menjadi lebih pintar di medan perang. (Smarter heroes, when the hero wants to hit a tower inside the fence, they walk into the fence and meets enemy, that time, they should set their attacking priorities to the enemy first then Tower after that)
Mohd Syazwan Abdul Rahman 2016-02-06

35
So far so good Tulisannya harus di perbesarkan sedikit.. Utk telefon saya yang screen nya kecil xnampak apa yg tertulis.
Tutut Ezib 2016-04-20

34
Lonely people Best game I ever played, more real than COC, never bored to play this game, keep improve IGG team....our hero are stronger than before....
Mister Sin 2016-04-08

34
Minta pumpkin vlad santa Ign : yoyo221200 play di android dapat semua langsung ⭐⭐⭐⭐⭐buat castle clash old player.
arsyad sionsarada 2017-08-13

30
min minta jago tembak atau gunslinger nanti ane tambahin bintang nya ngeroll udah banyak mana legendnya... ngga dikasih payah.....
Ziaul Hak 2019-03-06

30
Sudah bertahun tahun lamanya saya memainkan game ini. Dari mulai saya SMA sampai lulus kuliah tahun 2018 game ini masih saja seperti tidak ada perkembangan. Sudah habis juga rasanya kesabaran saya. Saya sempat menguninstal dan kemudian menginstal kembali pada dua bulan kebelakang. Ternyata tetap saja sama pelit nya minta ampun. Game ini hanya untuk para pemain pay to win. terimakasih IGG, sekarang saya siap untuk menghapus game ini selama-lamanya.